OVER ONS

Vis bij Jan Eskes


In 2010 opent Jan Eskes de deuren van de visspeciaalzaak in Terneuzen, gevestigd in Winkelcentrum Schuttershof. Er is in de tussentijd ontzettend veel veranderd. De winkel is uitgebreid en verbouwd. Daar hoorde een nieuwe naam en huisstijl bij: Vis bij Jan Eskes. Ook is ons assortiment breder geworden en ons team flink uitgebreid.
De afgelopen 10 jaar hebben we een groot klantenbestand opgebouwd: onze klanten kiezen voor kwaliteit en service! Dit is gelukkig onveranderd gebleven. Zo bieden wij u nog steeds de beste service en werken wij altijd met eerlijke, smaakvolle en verse producten.

IMGP9538_1_1
ONTSTAAN

Vis met passie


Als klein jongetje ging Jan al mee naar de visafslag, erg interessant vond hij dit. Toen zijn broer een eigen visverkoopwagen kreeg, begon Jan als 12-jarige met het haring snijden en schoonmaken. Na het behalen van zijn diploma heeft Jan heel wat jaren met veel plezier samen met zijn broer gewerkt.
Is het niet dat Jan uit een ondernemersgezin komt, ook bij hem begon het te kriebelen. Toen de visspeciaalzaak in Terneuzen op zijn pad kwam werd dit het begin van een nieuw avontuur.
Als jonge ondernemer streeft Jan naar de beste kwaliteit vis. Dit doet hij samen met een enthousiast team dat elke dag klaar staat om u de lekkerste visproducten aan te bieden!

Jan Eskes en personeel is u graag van dienst onze winkel. Heeft u vragen over de bereiding van onze producten? Kom eens langs, onze medewerkers helpen u graag.
OpeningstijdenVis bij Jan Eskes is dagelijks geopend op

Zondag
GESLOTEN

Maandag
GESLOTEN

Dinsdag
10.00 uur - 18.00 uur

Woensdag en donderdag
9.00 uur - 18.00 uur

Vrijdag
9.00 uur - 18.30 uur

Zaterdag
9.00 uur - 16.00 uur


OP ONDERSTAANDE DATA IS ONZE WINKEL GESLOTEN:
Dinsdag 2 april 2024: GESLOTEN
Zaterdag 27 april 2024 (Koningsdag): GESLOTEN
Dinsdag 30 april 2024: GESLOTEN
Donderdag 9 mei 2024 (Hemelvaartsdag): GESLOTEN
Dinsdag 21 mei 2024: GESLOTEN

BESTELLIJST